FR |NL

Recent toegevoegd

HPOZM'22 - info parcours

Walk2Walk '22

 

 

 

 

Archief

2020 - 2019 - 2018 - 2017 - 2016 - 2015 - 2014 - 2013 - 2012 - 2011 - 2010 - 2009 - 2008 - 2007

Facebook

Gezondheidsmaand '20 => CANCELLED!

Wandelclub Bellingen en de gemeente Pepingen slaan voor het 11e jaar op rij de handen in elkaar. Ook dit jaar organiseren beiden in het kader van gezondheidsmaand de 'walk 2 walk' sessies, 6 weken na elkaar Pepingen op zijn mooist !

Wandelclub Bellingen is de gemeente al lange jaren dankbaar voor de steun en hulp aan de organisaties. Uit dank, maar ook uit liefde voor de wandelsport, neemt de club terug de teugels in de hand en organiseert 6 leuke avondtochten, telkens met een andere startlocatie in Groot Pepingen. De parcoursbouwers van o.m. de 'Taalgrenswandeling' en de 'Het Pajottenland op zijn mooist !' tochten staan in voor het uitstippelen van de trajecten, wandelplezier gegarandeers dus. Apotheose wordt de laatste tocht waar een bus de stappers dropt en een wandeling in lijn volgt naar het vertrek. Dit jaar is Pepingen de uitverkorene voor de apotheose. We maken een tocht over de taalgrens richting café ‘Mong Blok’. Hier worden we op een natje en droogje getrakteerd door het gemeentebestuur en de wandelclub.

Het initiatief trekt elk jaar een grotere groep mensen aan, in vrede en vriendschap, over alle verschillen van welke aard ook heen … de basis van sport ! Ook hier blijft de club zijn basisideologie trouw : ‘waar de natuur telt … !’

Elke week wordt een andere locatie en een tocht van 10 km ingepland op ‘stappersmaat’, op een sportief ritme.

Heb je zin ? 6 donderdagen op rij heten we jullie welkom om vanaf 19 h een ± 10 km tocht te maken in één van de Pepingse deelgemeenten. Inschrijven hoeft niet, iedereen met wat stapervaring is welkom !

Het programma :

donderdag
9 april
Heikruis - café Terlinden
donderdag
16 april
Bellingen - stationsplein
donderdag
23 april
Elingen - kerk
donderdag
30 april
Beert - kerk
donderdag
7 mei
Bogaarden - kerk
donderdag
14 mei
Pepingen - café Mong Blok (apotheose met wandeling in lijn)

Info via de sportdienst van de gemeente Pepingen.

 

 

<< Terug